vrijdag 7 februari 2014

Aanbod ZV Noordwijk


Beste A klasse zeilers en zeilsters,
Vanaf april gaat het nieuwe wedstrijdseizoen weer van start. Wat Babette en ik hebben gemerkt, is dat er een fors aantal zeilers gedurende het seizoen geen vaste ligplek heeft tussen de te bezoeken wedstrijden door. Een ander deel van de wedstrijdzeilers ligt op Muiderzand, maar klaagt over het aldaar aanwezige ‘zee’gras…
In Noordwijk hebben wij hier bij stil gestaan. Wij hebben bij de Zeilvereniging Noordwijk ruimte en veel faciliteiten. Daarom willen wij voor de Acat  wedstrijdzeilers het volgende aanbod doen:
Gebruik Noordwijk als uitvalsbasis voor de perioden tijdens de wedstrijden. Er is van 1 mei t/m begin oktober 7 dagen per week een walschipper aanwezig van 8.00 uur tot 18.00 uur (in de weekeinden en met mooi weer zijn er veelal langer mensen aanwezig). Je kunt je trailer tot op het strand rijden. Het clubhuis ligt 50 meter verderop. De walschipper brengt de trailer met een tractor er naar toe en er weer vanaf, zo vaak je wilt. Gedurende het zomerseizoen is er in de weekeinden ook ’s nachts toezicht, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er iets met je boot en/of trailer gebeurt.
Iedere zondag zijn er 2 clubwedstrijden (start 1e race 12.00 uur) waar je gratis aan mee kunt doen. Dit is uiteraard perfect om te trainen. Als er meerdere F18’s zijn, kunnen wij uiteraard na afloop van deze wedstrijden of op andere dagen met elkaar varen om te trainen. Als klap op de vuurpijl mag je als wedstrijd lid bij ons ook aan de jaarlijkse tweestrijd Noordwijk-Katwijk (een heel weekeinde gratis wedstrijden) meedoen en help je zo onze verengingseer hoog te houden.
De tarieven voor consumpties aan de bar zijn ‘verenigings’ tarieven. Alleen om die reden zou het al interessant zijn om veel te komen J.
Voorgaande jaren zijn onder andere Gert Jan Kos en Jan Willem Harwijne jullie al voor gegaan. Zij waren erg enthousiast (ze zijn inmiddels regulier lid).
Wij kunnen jullie voor 2014 een ‘wedstrijd’ lidmaatschap aanbieden voor € 100 p.p. Als je eens een andere bemanning mee wil nemen betaalt die € 10 per keer voor een daglidmaatschap.
Eenzelfde aanbod ligt er ook bij de A-klasse (er varen overigens in Noordwijk al 6 A-cats).
Het belang van de zeilvereniging Noordwijk is dat wij zo onze clubwedstrijden interessant houden en elkaar blijven stimuleren steeds beter te gaan zeilen.
Met vriendelijke groet,
Jacob den Houting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog