maandag 26 mei 2014

Inschrijven North Sea Regatta

Het volgende klasse evenement is de NSR in Scheveningen, 7 en 8 juni. De organisatie heeft speciaal voor de Acats het volgende geregeld:

1. de A-cats vertrekken van het strand aan de Hellingweg, dus vanuit de Voorhaven. Je kunt daar je boot met de trailer brengen en  je trailer kun je iets verder om de hoek neerzetten (net als vorig jaar). 

2. Inschrijving voor de Acats kan bij het kantoor van de NSR op de Hellingweg (samen met de monohulls etc.)

3. Briefing en check-in/check-out is bij de helling zaterdag om 12:00 (de andere cats hebben dit op het catamaranstrand). 

4. De Acatters kunnen deze week nog €105 betalen als inschrijving, volgende week is het €155. 

DUS DEZE WEEK BETALEN 

op rekening NL29ABNA0524548005 ten name van de North Sea Regatta ovv klasse, zeilnummer en naam boot (ha! verzin er maar één).

5. Advies is om vroeg te komen, aangezien het daar druk gaat worden. Misschien is vrijdag slimmer. Er zijn geen pennen waar je je boot aan vast kunt maken, dus neem iets zwaars mee (emmer met zand?)

En verder

6. Lees meer info over verplichte  flare en sign in/sign-out op (fleet C) Zie NOR op  http://www.nsr1.nl/docs/NSR%20Notice%20of%20Race%202014%20versie%201%20dd%2010%20april%202014.pdf


7. Aangezien de NSR onder auspiciën van het KNWV wordt gezeild moet je eigenlijk een meetbrief/wedstrijdlicentie hebben. Maar dit jaar is met het KNWV afgesproken dat we 2014 als overgangsjaar beschouwen en het KNWV staat toe dat we op de NSR een evenement licentie betalen. Dit moet bij de inschrijving worden betaald. Meer info op http://nsr.nl/documenten/

Overigens hebben Piet, Richard, Theo, Tjibbe en Jan reeds een meetbrief/wedstrijdlicentie, dus als je er alsnog één aanvraagt, ben je niet alleen. En volgende jaar is het vereist voor de Klasse Evenementen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog