maandag 3 mei 2010

Beste A–cat Zeilers !

Aanstaand weekend hopen we allereerst dat het wat lekkerder weer is dan vandaag en hopen we op een mooi zeil windje voor het eerste klasse evenement van het jaar .

We zeilen , net als vorig jaar op het Wolderwijd nabij STRAND HORST . Strand Horst is een van de bekendste binnenwater surfspots van Nederland, en heeft ook een geschikt catamaranstrand bij ‘jachthaven strand horst’.

Afslag ‘Strand Horst ‘vanaf de A 28 nemen .

De ingang is gelegen vlak achter de Mc Donalds . ( niet te missen dus) (doorrijden door de slagboom tot links achterin langs de parkeerplaats tegen het strandje aan )

De briefing is Zaterdag 8 mei om 11.00 uur , start om 12.00 uur . Zondag 9 mei wordt er gestart om 11.00 uur .

We zeilen samen met de DART 18 klasse ( aparte starts ) De wedstrijdleiding en organisatie is in handen van WV Nulde . Er wordt naar gestreeft zeker 3 wedstrijden per dag te varen .

Het Wolderwijd is ideaal A cat water in deze tijd van het jaar . Er ligt nog geen wier, het water is groot genoeg voor een flinke wedstrijdbaan met vlak water .

Sailinginstructions worden bij inschrijving uitgereikt. Vanaf 9 uur is het haventerrein bereikbaar. De kosten bedragen voor beide dagen € 35,-

Zoals de meesten bekend telt dit evenement als laatste mogelijkheid mee om een start plaats voor het WK 26 juni- 3 juli te Cesenatico, Italiƫ te verdienen .

Eerste evenement was het NK van afgelopen jaar op Hellecat, deze resultaten tellen ook mee .

Nog 2 plaatsen zijn zeker vacant , een derde plaats verwachten we nog te krijgen .

In onderstaande mailtjes van Arno is de procedure nogmaals uitgelegd .

In geval van onduidelijkheid / onenigheid beslist de onafhankelijke selectie commissie gevormd door Geert Butz en Jos Koning .

Tot Zaterdag , we hopen veel van jullie te zien ( ook wat zeelanders …. wij rijden per slot die kant ook op …) , want we organiseren dit niet voor jan l. , en we duimen voor goed weer .

Pieterjan Dwarshuis & Geert Butz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog